nlenfr


 

Naast het feit dat wij in 2016 ons 25 jarig jubileum vierden, vierde het Regiment 48th Highlanders of Canada haar 125 jarig bestaan. Ter gelegenheid van deze jubilea zijn wij, als deel van de 48th Family, uitgenodigd door het Regiment, om van 24 mei tot 4 juni deel te nemen aan verschillende herdenkingen en optredens in Canada. De optredens vonden plaats in Toronto, Burlington en de wijde omgeving van deze steden. Tijdens onze tour is Jim Matz benoemd tot Lid van verdienste van onze band. Jim had ook deze keer heel veel werk verricht om onze band in Canada te kunnen ontvangen. Zonder zijn inzet zou onze Canada Tour 2016 niet mogelijk zijn geweest.

 

 


 

Tour met ons mee!

Op verschillende manieren kunt u ons volgen, namelijk via Twitter en Facebook. Zo ook tijdens onze Canada Tour. Wij hebben u dagelijks op de hoogte gehouden van onze belevenissen. Speciaal voor de Canada Tour hebben wij ook een Weblog bijgehouden.

  • Twitter : Om onze berichten via Twitter te kunnen bekijken kunt u <hier> klikken. Het zullen korte berichten zijn met één, of een paar foto's. U hoeft daarvoor geen Twitter account te hebben. Wilt u een melding ontvangen wanneer er een nieuw bericht is geplaatst? Dan hebt u wel een eigen Twitter account nodig.
  • Facebook : Op Facebook zullen de berichten voornamelijk in het Engels zijn. U kunt Facebook <hier> bekijken. Om alles probleemloos te kunnen zien hebt u een Facebook account nodig.
  • Weblog : Op ons weblog worden de berichten deels in de Nederlandse taal en deels in de Engelse geplaatst. U hebt hiervoor geen account nodig. Wilt u een berichtje ontvangen als er een nieuw bericht is geplaatst? Geef dan uw mailadres op. Het weblog is <hier> te vinden.

 

Foto's en Video

Tijdens de tour zijn er heel veel foto's gemaakt. U kunt de foto's <hier> bekijken. De video van ons optreden op Fort York kunt u <hier> vinden. Daarnaast kunt u <hier> de uitzending over de herdenking in Gravenhurst bekijken.  


Op onderstaande foto ziet u welke leden aan de optredens in Canada hebben deelgenomen;