nlenfr

Jubileumuitgave - 3 editiesVoorzitter 48th Highlanders of Holland P&D

Dit jaar bestaan wij 30 jaar. Al 30 jaar zijn wij een “levend monument” voor onze bevrijders, door onze muzikale bijdrage te leveren aan herdenkingen en bevrijdingsfeesten in binnen- en buitenland. Dit vervult ons met dankbaarheid, blijheid en trots. Graag hadden we dit jubileum samen met u, de leden, de donateurs, vrienden en belangstellenden, gevierd met een mooi concert. Helaas is dit vanwege de corona pandemie niet mogelijk.

Wel geven wij ter gelegenheid van deze mijlpaal niet één, maar drie jubileumedities van onze Highland Express uit. In de eerste twee Highland Expressen geven wij een historisch overzicht, met daarbij een aantal herinneringen van (oud) leden. Komend jaar wordt in de tweede en derde Highland Express tevens een selectie uit de vele mooie hoogtepunten van de afgelopen 30 jaar gegeven. Deze selectie is samengesteld door onze leden. Daar onze Highland Express niet dikker dan 36 bladzijdes kan zijn, hebben we ons helaas toch moeten beperken.

We hebben geprobeerd een zo goed mogelijk overzicht te geven van alle gebeurtenissen die hebben plaats gevonden, maar ongetwijfeld zijn er toch evenementen en personen die niet genoemd worden. Deze edities van de Highland Express plaatsen we ter gelegenheid van ons dertig jarig bestaan ook op onze website, waardoor deze gelezen kunnen worden door alle belangstellenden.

 

U kunt de edities als Pdf bekijken c.q. downloaden door op één van onderstaande links te klikken.

  1. Eerste editie: HE 84
  2. Tweede editie: HE 85
  3. Derde editie: HE 86

 

Dileas Gu Brath

Voorzitter
Tonnie van Amersfoort.